Okkeramok i Rosenborggade

Italiensk bondekøkken

Parmigiano-Reggiano

Parmigiano-Reggiano

På italiensk er spuntino en lille snack og torsdag aften besøgte vi Spuntino https://cofoco.dk/restauranter/spuntino/ på Vesterbrogade 68, 1620 København V.

På Spuntino var der store planter – nærmest træer – der flot udnyttede det høje loft i den forreste del af restauranten. Der er lyst og lækkert og så er der en mezzanin, hvor stemningen er mere mørk og intim og her fik vi et dejligt bord.

Spuntino

Spuntino

 

Spuntino

Spuntino

 

Pinot Grigio, Nals Magried, Südtirol. Pinot Grigio fra det nordlige Italien. Beliggenheden giver en elegant, frisk hvidvin, som er køligere i frugten end hvidvin fra sydligere himmelstrøg

Pinot Grigio, Nals Magried, Südtirol. Pinot Grigio fra det nordlige Italien. Beliggenheden giver en elegant, frisk hvidvin, som er køligere i frugten end hvidvin fra sydligere himmelstrøg 325 kr. Dertil danskvand ad libitum 25 kr pr.pers.

Antipasti:

Parmesan og oliven

Parmesan og oliven

 

Trøffel arancini med kyllingeragout (Risottokugle med fyld, paneret og friteret)

Trøffel arancini med kyllingeragout (Risottokugle med fyld, paneret og friteret)

 

Crostini med baccala og bottarga (klipfisk med saltet og tørret fiskerogn)

Crostini med baccala og bottarga (klipfisk med saltet og tørret fiskerogn)

 

Pulpo salat med salsa trapanese (8 armet blæksprutte med tomat og ruccola)

Pulpo salat med salsa trapanese (8 armet blæksprutte med tomat og ruccola)

 

Parma skinke 24 mdr. lagret fra Emilia Romagna

Parma skinke 24 mdr. lagret fra Emilia Romagna

 

Stracciatella a La Treccia (revet bøffelmælks mozzarella fra Apulia regionen med citronskal og olivenolie)

Stracciatella a La Treccia (revet bøffelmælksmozzarella fra Apulia regionen med citronskal og olivenolie)

 

Surdejsbrød

Surdejsbrød

Pasta:

Linguini A la putanesca (pasta med tomat kapers oliven frisk oregano og parmesan)

Linguini A la putanesca (pasta med tomat kapers oliven frisk oregano og parmesan)

Hovedret:

Sødam's kylling med ristede gulerødder mandler og pecorino Puttes hovedret

Sødam’s kylling med ristede gulerødder mandler og pecorino
Puttes hovedret

 

Stegt torsk med cavolo nero og nero (torsk med palmekål og persillepuré) Møsses hovedret

Stegt torsk med cavolo nero og nero (torsk med palmekål og persillepuré) Møsses hovedret

Dessert:

Citrontærte  Puttes dessert

Citrontærte
Puttes dessert

 

Italienske oste Tomme de savoie lagret 30 dage (nederst) Spuma di formaggio lagret 60 dage (midten) Gorgonzola lagret 100 dage (øverst) Sødt: Blomme med kalua og cognac Møsses dessert

Italienske oste
Tomme de savoie lagret 30 dage (nederst)
Spuma di formaggio lagret 60 dage (midten)
Gorgonzola lagret 100 dage (øverst)
Sødt: Blomme med kalua og cognac
Møsses dessert

Du bliver måske ikke udfordret massivt på smagsløgene, men maden smager bare virkelig godt og du får noget du måske kender, lavet godt! Og når det krydres med massiv value for money og tjenere der kan deres kram, så kan du forlade restaurationen efter 2 timer og et kvarter (som de kræver på stedet, og som tæller ned i vurderingen) og føle dig lækker-mæt uden at føle dig snydt. Samlet pris: 810 kr.

Samlet vurdering:⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okkeramok i Rosenborggade