Bliv mæt på Mät
Sommerferien lakker mod enden og næstsidste dag skulle bruges med min Mutti…
Turen startede med en tur i Magasin, hvor vi fik shoppet lidt. Jeg fik købt et lækkert Magasin hyggetæppe til de kolde vinteraftener og en skøn håndsæbe fra Aésop. https://www.magasin.dk/ajour/ajour-new_luxury.html
Oven på den udmattende shopping købte vi en 2 go cappuccino som blev indtaget på kanten af Storkespringvandet i solskinsvejret.
Så meldte sulten sig og frokosten skulle spises på Mät som åbnede tilbage i marts 2017 https://www.facebook.com/Matcopenhagen/
Konceptet på Mät er at man kan smage hele menukortet, som kommer i tapasstørrelser – ad libitum til 125 kr. til frokost – og til 175 kr. for en aften menu. Derudover er der øl, vin og soda vand ad libitum til 75 kr.
De 2 timer er ikke lang tid, da vi måtte vente 45 min. på 1. servering. Dette påpegede vi for vores meget søde servitrice og hun oplyste, at køkkenet havde meget travlt, men at vi bare kunne blive siddende så lang tid vi havde lyst.
Udemærkede “madder” med lækkert rugbrød og god smag, men “madder”, som man kunne lave ligeså godt selv.
Lækker mør og fed laks, savnede dog syre til at komplimenterer den fede laks.
Trist og kedelig burger med forkullet bøf, bestilte en ny men det hjalp desværre ikke. Ok fritter, dog kun lune. Kedelig tynd bearnaisesauce, men lækker trøffelmayonnaise.
Klassisk parisertoast med rigelig ost og god sprødhed, dog kunne der savnes en mere smagfuld skinke.
Den grålige kartoffel-porre var ekstrem salt og alt for krydret af sort peber-uspiselig! Vi fik vores servetrice til at smage den og hun kunne heller ikke lide den…Hmm…
Helt klart bedste servering. Okse balltip eller Beef Bottom Sirloin Butt Ball Tip stammer fra den nederste den af tykstegen og var dejlig mør og lækker.
Vi siger tak for mad efter 3 1/2 times hygge, men med mad med varieret kvalitet. Bærer præg af, at være en restaurant der satser på kvantitet frem for kvalitet.
Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️
Knus Putte
Ingen kommentarer endnu