Hindsholm Gris “Char Siu” (Selve navnet betyder bogstaveligt talt ‘spydstegt’ og henviser til den originale måde at tilberede kød i lange strimler på spyd over åben ild. Udskæringer, som oftest bliver brugt i forbindelse med Char Siu er svinebryst, nakkefilet og svinemørbrad – alt efter hvor ‘fedt’, man ønsker kødet
Lap Cheong (kinesisk pølse) tilberedes med kul fra yakitorigrillen
Hindsholm “Char Siu” svinebryst, nakkefilet og svinemørbrad Brassica (Havekål), Grains (korn-salat) & Lap Cheong (kinesisk pølse)
Blood Orange Søtofte Yogurt & Citron timian
Egg Tart Hong-Kong æggetærte med birkesglace & Sort te
Kartoffelkage Caramel & Sprød kartoffel
Med en ikke helt lige-ud-ad-landevejen menu – an acquired taste – der måske deler vandene, tænker JATAK stort og er uden tvivl på vej imod stjernerne. Der var dog et par fejlskud denne aften, som trækker lidt ned.
Endnu engang blev fusen taget på mig...
Blev overrasket med fødselsdagsweekend i Aarhus, og blev overrasket lørdag af mine yndlingsmennesker ❤
Har længe drømt om at bo …
Ingen kommentarer endnu