Et par frankofile dage i Paris

En morgenmadsjunkies bekendelser

img_1287

Jeg ELSKER morgenmad og helst en god en af slagsen. Da manden var kørt på arbejdet, besluttede jeg mig for at spise min morgenmad ude. I mit hood findes Bowl Market Copenhagen https://da-dk.facebook.com/bowlmarketcopenhagen/ som har åbent alle ugens dage fra 7.30 til 18.00.

img_4532

Gasværksvej 3

Bowl Market fik en 4. Plads som Årets Café i Politikkens Ibyens Pris 2017

Bowl Market fik en 4. Plads som Årets Café i Politikkens Ibyens Pris 2017

Fik afgivet min bestilling til en meget imødekommende engelsktalende herre og fandt en plads i den lille café.

Menu

Menu

Alt bliver lavet fra bunden

Alt bliver lavet fra bunden

Til at starte med nød jeg en Cortado, som består af en del espresso med en del varmet mælk. Dejlig smagfuld Cortado brygget på kaffebønner fra Cofee Collective.

Cortado 32 kr

Cortado 32 kr

Jeg spiste en bowle økologisk glutenfri grovvalset havregrød med en topping af blåbær, hjemmelavet rabarberkompot og karamelsauce.

Morgenmadsbowle

Morgenmadsbowle

Wow det var lækkert. Rabarberkompotten var tilpas sur/sød og smagte af sol og sommer. Sprøde blåbær og en karamelsauce lavet på kondenseret mælk. Det gode var, at midtvejs i bowlen dukker der et nyt lag topping frem, så grøden forbliver god hele vejen igennem.

Hver morgen burde starte med dette morgenkomplet

Hver morgen burde starte med dette morgenkomplet

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knus fra Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par frankofile dage i Paris