Ramen Rocks

Efter lidt ændringer i lørdagens planer, besluttede vi os for at tage et par øl på vores stamølbar Fermentoren http://fermentoren.com/

Fermentoren

Derfra gik vi i regnen ad Sønder Boulevard og klokken 21.00 ankom vi til Ramen to Biiru på Enghavevej 58, 1674 København V http://ramentobiiru.dk/

Mikkellers Ramen to Biiru på Nørrebro har løbet med en del af hypen i den seneste ramen-tsunami, som er skyllet ind over København med fire nye steder, der har helliget sig de populære japanske nudelsupper. Ferment, Ramen to Bíiru,  Slurp og Papa Ramen.

Ramen to Bíiru Vesterbro åbnede i Madsvinets gamle lokaler på Enghavevej i maj 2016.

Ramen to Bíiru

Den japanske kok Takuro Otani som blev hentet til Danmark i forbindelse med åbningen af Ramen to Biiru på Nørrebro, rykker med til Vesterbro mens hans tro følgesvend gennem de seneste måneder, Takao Togonaga, dagligt kommer til at svinge nudelnettene på Griffenfeldsgade. Takuro Otani vil fortsat være chefkok på begge restauranter og have hovedansvaret for menuen.

Ved ankomsten trækker man på ægte japansk maner kuponer i automaten og afleverer sin bestilling ved disken

 

Ramen to Bíiru

 

Ramen to Bíiru

 

Ramen to Bíiru

 

En seriøs ølautomat på Ramen to Bíiru

 

Mikkeller Japanese Rice Lager 5,1% 55 kr & Mikkeller Vesterbro IPA 6,5% 55 kr

 

TAKURO’S HOMEMADE GYOZA
3 chicken filled, fried gyoza’s.
Sauce made by Bento’s very own Okaasan Hiroko
Price
50,-

RED KIMCHI
Korean kimchi, spicy and sour.
garlic, ginger, rice, Konbu, Korean chili powder, white radish, Chinese cabbage, Fish sauce
Price
30,-

 

SPICY GOMA RAMEN
Chicken & vegetable broth with konbu taré &  sesame / chili blend topping: Minced chili chicken, spring onion & pak choi
Price
125,-

 

MONTHLY SPECIAL RAMEN Every month Takuro-San will come up with a new ramen. This month special: Let’s charge capsaicin on a cold day! Porkbelly, spring onions & kimchi Broth: Chicken, onion, ginger and garlic.           Price 125,-

 

Suppen, som stilistisk spænder fra tøsemad til stodderkost, smager fantastisk, og så siges den at kunne reparere tømmermænd

Det er med god grund at Mikkeller har indtaget den danske øl- og madscene for, undskyld mit franske: “De gør det fandme godt!” Hvis I ikke allerede har været der, så se at kom afsted!

Samlet pris: 470 kr

Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Bjæf