Ramen Rocks
Efter lidt ændringer i lørdagens planer, besluttede vi os for at tage et par øl på vores stamølbar Fermentoren http://fermentoren.com/
Derfra gik vi i regnen ad Sønder Boulevard og klokken 21.00 ankom vi til Ramen to Biiru på Enghavevej 58, 1674 København V http://ramentobiiru.dk/
Mikkellers Ramen to Biiru på Nørrebro har løbet med en del af hypen i den seneste ramen-tsunami, som er skyllet ind over København med fire nye steder, der har helliget sig de populære japanske nudelsupper. Ferment, Ramen to Bíiru, Slurp og Papa Ramen.
Ramen to Bíiru Vesterbro åbnede i Madsvinets gamle lokaler på Enghavevej i maj 2016.
Den japanske kok Takuro Otani som blev hentet til Danmark i forbindelse med åbningen af Ramen to Biiru på Nørrebro, rykker med til Vesterbro mens hans tro følgesvend gennem de seneste måneder, Takao Togonaga, dagligt kommer til at svinge nudelnettene på Griffenfeldsgade. Takuro Otani vil fortsat være chefkok på begge restauranter og have hovedansvaret for menuen.
Det er med god grund at Mikkeller har indtaget den danske øl- og madscene for, undskyld mit franske: “De gør det fandme godt!” Hvis I ikke allerede har været der, så se at kom afsted!
Samlet pris: 470 kr
Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐
Ingen kommentarer endnu