Geranium/ En gammel kending

Fuldskæg og man bun

img_1303

15 års kærestedag havde vi i går den 8/8-17 og da vi skal ud og spise på lørdag, var meningen at vi bare skulle hygge derhjemme. Men sådan blev det ikke…

Vi besøgte Neighbourhood i Istedgade 27, 1650 København V http://www.neighbourhood.dk/

Neighbourhood

Neighbourhood

Deres tanke er at man skal komme hinanden ved og for det meste sidder man ved lange borde. Stedet er præget af hipstere og mænd med man bun, men det er en hyggelig stemning og venlig betjening. Der står rosmarin i Potter og en lille spand med servietter, bestik og pizzaskærer. Derudover hjemmelavet chili- og hvidløgsolie.

img_4605

Neighbourhood

Neighbourhood

Neighbourhood

Øludvalget var lidt begrænset, da de kun havde 3 forskellige- Alle fra mikrobryggeriet Nørrebro Bryghus. Møsse fik en Neighbourhood Brew, som er specialbrygget til restauranten. Det var en American lager (5,2%) som var dejlig frisk med en mild humlet eftersmag. Jeg hapsede som altid en IPA Bombay Pale Ale (6,2%), som havde en sprød og humlet smag.

Skååååål!!!!!!

Skååååål!!!!!!

Vi besluttede os for en menu bestående af:

Kitchen Snack + Pizza + Sweet til 295 kr.

Pineapple Hearts: Stegte kylllingehjerter med en jerk BBQ rub med syltede ananas

Pineapple Hearts: Stegte kylllingehjerter med en jerk BBQ rub med syltede ananas

 

Coriander Salmon: Rå laks, tomat, agurk, lime, kokosmælk og koriander

Coriander Salmon: Rå laks, tomat, agurk, lime, kokosmælk og koriander

Udmærkede Kitchen Snacks, Møsses Pineapple Hearts gjorde dog noget mere væsen af sig end min, som manglede salt og syre og lidt spicy modspil til den lidt fade smag.

Attack!!!!

Attack!!!!

 

Garlic Chicken: Hvidløgs stegt kylling, béchamel sauce, comté ost, vilde østershatte, toppet med frisk persille og mixede tomater

Garlic Chicken: Hvidløgs stegt kylling, béchamel sauce, comté ost, vilde østershatte, toppet med frisk persille og mixede tomater og parmesan ost

 

Asian Codfish: Torsk, østershatte, comté ost, toppet med syltede rødløg, ponzu dressing (Syrlig japansk dressing med citron, sojasauce, mirin og dashi (fiske/tang boullion)) og friske shiso blade (krydderurt fra østen)

Asian Codfish: Torsk, østershatte, comté ost, toppet med syltede rødløg, ponzu dressing (Syrlig japansk dressing med citron, sojasauce, mirin og dashi (fiske/tang boullion)) og friske shiso blade (krydderurt fra østen) og parmesan ost

De supersprøde og ultratynde low-carb gourmetpizzaer som ligger på en sprød styk pris på 145 kr, levede ikke op til prisen, men havde gode smagselementer og en vild sprødhed som en papadum.

BANANA SPLITISH: Banan/chokolade is, saltet karamel, hasselnød crumble, puf sukker chokolade sauce og hindbær

BANANA SPLITISH:
Banan/chokolade is, saltet karamel, hasselnød crumble, puf sukker chokolade sauce og hindbær

 

ALL IN LEMON PIE Lemon curd, lemon mousse, lemon granite, syltet lemon, marenges, shortbread crumble

ALL IN LEMON PIE
Lemon curd, lemon mousse, lemon granite, syltet lemon, marenges, shortbread crumble

Wow nogle lækre desserter, som sad lige i skabet og var for mit vedkommende aftenens højdepunkt.

710 kroner måtte vi slippe for nogle hyggelige timer, og udemærket mad, som dog ikke rev os rundt i manegen. Derfra smuttede vi ned af gaden og hjem til hygge og nyde de fine blomster, som jeg har fået.

❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️

Knus Putte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geranium/ En gammel kending