Bangkok på Vesterbro

Babysitning og frokost

Ebbe lækkermås

Ebbe lækkermås

Igår torsdag havde jeg en date med bedsteveninden Skumlle og Ebbe på snart 3 måneder. Den sødeste lille glade dreng, som jeg passede en times tid, og han endte med at falde i søvn i mine arme…

img_4136

Da sulten meldte sig gik vi ned i Istedgade 48 på restaurant Skank https://www.spisestedetskank.com/

Skank

Skank

Navnet Skank er i øvrigt – ifølge indehaverne – inspireret af Istedgades historie som slagtergade, og så er skank også engelsk slang for de gadepiger, som traditionelt har befolket »Strassen«.

Menukortet indeholder mange mormorklassikere såsom tarteletter, smørrebrød og jordbær med fløde. Skank kører et tapaskoncept, hvor man bestiller lidt forskellige retter og så deler man…

Skands Elmegade IPA og hindbærlimonade

Skands Elmegade IPA og hindbærlimonade

Dejlig kraftig humlet ufiltreret IPA med en intens frugtagtig duft. Hindbærlimonaden var velsmagende, men for sød og manglede syre.

Hønsesalat

Hønsesalat

Vi lagde ud med hønsesalat med svampe, æble, kyllingeskind og urter. Lækkert friskbagt rugbrød med hønsesalat, som desværre var lidt tam i smagen. Savnede smag af asparges og vi var i tvivl om der overhovedet var noget kyllinge/hønsekød i. Tilgængæld var der et sprødt skjold af kyllingeskind og lidt sprødt knas af pastinak eller persillerod.

Kartoffelmad

Kartoffelmad

Kartofler i vinaigrette, løvstikkemayo, ristede løg, syltede løg og friske urter. En gennemført mad med nye faste kartofler, hjemmelavede sprøde ristede løg, syltede løg med syre og sødme og en cremet løvstikkemayo-Mums.

Ebbe nød at være på tøsetur

Ebbe nød at være på tøsetur

 

Sol over Istedgade

Sol over Istedgade

Røget makrel , æggeblomme, friskost og estragon. Lækker makrel med lettøget smag og igen knas af pastinak eller persillerod. Æggeblommen så vi ikke skyggen af, men det gør ikke noget for mit vedkommende. Let syltet agurk og estragon, gav et lille pift til denne mad.

Spætte

Spætte

Friskfanget rødspætte med remoulade. Smørstegt rødspætte med flagesalt, som var dejlig spød og akkompagneret med en hjemmerørt, dog lidt syrlig, remoulade.

 

Hjemmelavet snaps

Hjemmelavet snaps

 

Amagerhylder og sætterkasser pryder væggene

Amagerhylder og sætterkasser pryder væggene

 

Dejligt kig til Istedgade

Dejligt kig til Istedgade

 

Citronkage

Citronkage

Kaffe og skøn syrlig citronkage med mazarinbund.

 

Banankage

Banankage

Umm lækker banankage med masser af nødder og mørk chokolade og et låg af chokolademousse.

Her er vi ❤️

Her er vi ❤️

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangkok på Vesterbro