Bangkok på Vesterbro

Igår gik turen til Vesterbrogade 96 Kiin Kiin Bao Bao http://www.kiinbao.dk/

To dage før bestilte jeg deres Extravagant Menu (750 kr pr.pers) og det kom vi ikke til at fortryde…

 

img_0221

Henrik Ydes Kiin Kiin Bao Bao åbnede oktober 2016

 

AOK's vinder 2017: Byens bedste på budget

AOK’s vinder 2017: Byens bedste på budget

 

img_0195

Menuen bliver nøje studeret

 

Forgyldt bestik til alle retterne

Forgyldt bestik til alle retterne

 

2013 Cava Brut Nature, Can Suriol (295 kr)

2013 Cava Brut Nature, Can Suriol (295 kr)

 

Snack: Friterede hvidløg, barbecuekrydret peanuts og cashewnødder

Snack: Friterede hvidløg, barbecuekrydret peanuts og cashewnødder

 

Bao Bao Cocktail (Bagerst): Vodka Martini med limeblade og citrongræs Malay Malay: Passionsfrugt hvid rom og ingefær

Bao Bao Cocktail (Bagerst): Vodka Martini med limeblade og citrongræs
Malay Malay: Passionsfrugt hvid rom og ingefær

 

Laksetatar med avocado rødløg og spicy koriander sauce

Laksetatar med avocado rødløg og spicy koriander sauce

Super lækker ret med knald på syre, spice og koriander.

 

Kammusling med ingefær

Kammusling med ingefær

Delikat fløjlsblød kammusling med sød soya, ingefær, rødt spidskål og forårsløg

 

Stegt hummer med gul karry

Stegt hummer med gul karry

Den stegte hummer var en anelse sej og havde ingen karrysmag. Serveret med en sur/sødlig dressing med ALT for mange hakkede rødløg, som overdøvede retten.

 

Tangchips til Laksa suppen

Tangchips til Laksa suppen

Denne tempurastegte “tangoblat” var crispy men ellers neutral i smagen

 

Kaksa suppe med reje kammusling blæksprutte og hummerhoved

Laksa suppe med reje kammusling blæksprutte og hummerhoved

Fuldfed cremet kokossuppe med rigelige mængder citrongræs, chili, galangarod-En smagseksplosion og aftenens bedste ret!!!

 

Foie gras med rejechips, stegte løg og tamarind sauce

Foie gras med rejechips, stegte løg og tamarind sauce

Fin ret med den stegte foie gras, kål, lychée, søde karameliserede stegte løg og en superlækker tamarindsauce som mestrede både det syrlige og søde.

 

Stegt vagtel med hvidløg, sort peber og agurk

Stegt vagtel med hvidløg, sort peber og agurk

Vagtlen var lidt tør, til gengæld var det en killersauce med masser af hvidløg og sort peber, hertil friteret hvidløg

 

Klassisk Bao med braiseret gris, jordnødder og hoisin sauce

Klassisk Bao med braiseret gris, jordnødder og hoisin sauce

Bao, en sød dampet bolle, med supermørt svinekød, gomadressing og ristede jordnødder, what’s not 2 like

 

Crispy kyllinge bao

Crispy kyllinge bao

Sprød kylling, chilimayo og brøndkarse, en lækker hapser

 

45 dages okse med hvid soya og brændt hvidløg

45 dages okse med hvid soya og brændt hvidløg

Lækker ret, dog igen for mange rødløg som dræber smagen af det fine oksekød og den super lækre hvide soya i samspil med de bitre og aromatiske brændte hvidløg

 

Saltet kokosis med karamel/ bingsu mango

Saltet kokosis med karamel/ bingsu mango

Aftenens sidste og 10. ret var denne saltede kokosis. Ja det lyder måske bizart, men den smagte forrygende og særligt sammen med den søde karamel var det prikken over i’et på en rejse, hvor alle smagtløgene blev tilgodeset og stimuleret. Hele herligheden kostede 2200 kr.

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Bjæf