Lørdag gæstede vi Lasse Skjønning Andersen’s GRØD på Vesterbrogade 105B, 1620 København V http://groed.com/menu/, som åbnede i september 2017 og som er deres største restaurant hidtil. Under hele måltidet var vi helt alene i restauranten, dog kom der flere gæster ind, som bestilte take away.
GRØD
GRØD
Bestillingerne foretages i baren
Dejlig kaffe
Porcelæn, kogebøger, granola og morgenmadsprodukter
Frysetørrede bær
GRØD
GRØD
Tuborg Rå: Ufiltreret og økologisk 35 kr. Ingefær og citronlemonade: Frisk og syrlig 35 kr
Grøddeller: Friteret risotto hertil rødkålssalat med dressing, æbler, tranebær, mandler og øko surdejsbrød fra Brødflov 85 kr
Congee: Asiatisk risgrød med økokylling, ingefær, peanuts, forårsløg, koriander, soya og sesamolie 85 kr
Bygotto: Kompot af jordskokker, frisk persille, parmesan, fløde, råsyltede jordskokker og sort peber 75 kr
En aften hvor vi kom godt rundt i menukortet og kommer gerne igen for at prøve de resterende retter. Velsmagende retter til nogle yderst fornuftige priser. Samlet regning: 430 kr.
Ingen kommentarer endnu