Italienertæv

img_5124

Lørdag trodsede vi det dårlige vejr og cyklede til Gorm’s http://www.gormspizza.dk/restauranter/magstraede i Magstræde 16. Restauranten ligger i det mest charmerende brostensbelagte stræde og gamle huse med småsprossede vinduer.

Gorm's

Gorm’s

 

Gorm's

Gorm’s

 

The GC3 Vodka, tomatsaft, hindbær, æggehvide og lime (75 kr)

The GC3 Vodka, tomatsaft, hindbær, æggehvide og lime (75 kr)

 

Gorms Velkomst Gin, trøffelolie, ingefær og basilikum (75 kr)

Gorms Velkomst Gin, trøffelolie, ingefær og basilikum (75 kr)

 

Husk at bestil bord på 1. salen😃

Husk at bestille bord på 1. salen😃

 

Primitivo Di Manduria "Macchia", Lizzano (275 kr).

Primitivo Di Manduria “Macchia”, Lizzano (275 kr).

 

Kraftig, rund og blød vin, der i stil godt kan være et alternativ for elskere af vintypen Amarone. Solmoden frugt, fuldfed fylde og en mørk koncentreret farve.

Kraftig, rund og blød vin, der i stil godt kan være et alternativ for elskere af vintypen Amarone. Solmoden frugt, fuldfed fylde og en mørk koncentreret farve.

Vi hoppede ud i menuen Italienertæv (325 kr), som er en hyldest til den italienske “family style” middag, hvor små retter deles omkring bordet. Vi læner os tilbage og nyder retterne som strømmer ind indtil vi siger BASTA.

Rugchips m/rygeostdip

Rugchips m/rygeostdip

 

Oliven fra egen import

Oliven fra egen import

 

Oste: Tallegio, cremet, mild, sød. Modnet i italienske sandgrotter. Ubriaco, modnet på vinkvas fra produktionen af Amarone. Toma Pimontese, Smøragtig ost produceret i Piemonte regionen. Peberpecorino, fåremælksost med hele peberkorn. Pølser: Ventricina, salami fra Toscana m/ chili og paprika. Pebertoscana med fennikel. Lammepølse fra Fyn, lavet af fritgående lam, krydret m/ rosmarin og citronskal. Sylt: Balsamicomarineret perleløg. Syltet og grillet artiskok. Honningmarinerede nødder. Tomat- og chilimarmelade.

Oste: Tallegio, cremet, mild, sød. Modnet i italienske sandgrotter. Ubriaco, modnet på vinkvas fra produktionen af Amarone. Toma Pimontese, Smøragtig ost produceret i Piemonte regionen. Peberpecorino, fåremælksost med hele peberkorn.
Pølser: Ventricina, salami fra Toscana m/ chili og paprika. Pebertoscana med fennikel. Lammepølse fra Fyn, lavet af fritgående lam, krydret m/ rosmarin og citronskal.
Sylt: Balsamicomarineret perleløg. Syltet og grillet artiskok. Honningmarinerede nødder. Tomat- og chilimarmelade.

 

Brød m/ kærnemælkssmør, tomatrelish og olivenolie.

Brød m/ kærnemælkssmør, tomatrelish og olivenolie.

 

Unghaneterrin med hindbær. serveret med vintersalater vendt i hindbærvinaigrette, løvstikkemayo og friske hindbær.

Unghaneterrin med hindbær. serveret med vintersalater vendt i hindbærvinaigrette, løvstikkemayo og friske hindbær.

 

Salumi: Tomat, mozzarella, spicy ventricina salami. Gris på gaflen: Tomat, mozzarella, pulled pork fra velfærdsgris med en smule chili, sweet potato og sprød grønkål.

Salumi: Tomat, mozzarella, spicy ventricina salami.
Gris på gaflen: Tomat, mozzarella, pulled pork fra velfærdsgris med en smule chili, sweet potato og sprød grønkål.

 

Carpaccio: Oksecarpaccio marineret i brandy, dijonsennep og persille. Serveres med trøffelmayo, citron, rucola, røgede mandler og parmesan.

Carpaccio: Oksecarpaccio marineret i brandy, dijonsennep og persille. Serveres med trøffelmayo, citron, rucola, røgede mandler og parmesan.

 

Arancini: Panerede og friterede tomatrisotto-kugler med parmaskinke modnet i 16 måneder og basilikum med løvstikkemayo.

Arancini: Panerede og friterede tomatrisotto-kugler med parmaskinke modnet i 16 måneder og basilikum med løvstikkemayo.

 

Denny Special: Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie. Sweet Truffel: Toma Piemontese ost, sweet potato, chilifraiche, salvie og trøffeltapanade.

Denny Special: Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie.
Sweet Truffel: Toma Piemontese ost, sweet potato, chilifraiche, salvie og trøffeltapenade.

 

Cannelloni: Gratineret frisk pasta fyldt med spinat, parmesan og ricotta med marinarasauce. Pyntet med salat vendt i vinaigrette.

Cannelloni: Gratineret frisk pasta fyldt med spinat, parmesan og ricotta med marinarasauce. Pyntet med salat vendt i vinaigrette.

Det var vores andet besøg hos Gorm’s  og denne gang skuffede det bestemt heller ikke. Med en regning 1075 kr, må man sige, at man får meget for pengene. Gode råvarer og en hyggelig stemning og vi snupper gerne en omgang Italienertæv igen en anden gang.

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Bjæf