Høj gane i 2900

img_5015

Efter anbefaling fra min kære kollega Anette, gik turen lørdag aften til Altopalato i Hellerup http://www.altopalato.dk/.

Altopalato betyder direkte oversat “høj gane”, hvilket på italiensk betyder noget i retning af god smag eller gode smagsløg. Restauranten åbnede i september 1997. Ejeren hedder Rolando Orsi, og kokken er fra Sicilien.

Det lokale publikum konverserer diskret og dannet, ingen brovtende erhvervsfolk her og heller ikke blå mandage eller opvarmning til fodboldlandskampe.
En stor tavle på den ene langside bekendtgør dagens 20 års fødselsdags menu, fem retter for 350 kr.

Tavlemenuen

Tavlemenuen

 

Ripasso Superiore 2015 - Brigaldara. En dejlig kraftig rødvin med smag af kirsebær, hindbær, kanel og chokolade.

Ripasso Superiore 2015 – Brigaldara 380 kr. En dejlig kraftig rødvin med smag af kirsebær, hindbær, kanel og chokolade. Hertil Pellegrino m/bobler.

 

Brødkurv

Brødkurv

 

Guldbars med fennikelpuré, gulerod, courgetter og røde ris. Fin lille delikat ret.

Guldbars med fennikelpuré, gulerod, courgetter og røde ris. Fin lille delikat ret.

 

Perlehønebryst farseret med spinat, kartoffelmos og marsalasauce. Yderst velsmagende og velfungerende ret.

Perlehønebryst farseret med spinat, kartoffelmos og marsalasauce. Yderst velsmagende og velfungerende ret.

 

 Lasagne tradizionali- Hjemmelavet traditionel oksekødslasagne på Grana Padano fondue. Savnede lidt saft og kraft i denne servering.

Lasagne tradizionali- Hjemmelavet traditionel oksekødslasagne på Grana Padano fondue. Savnede lidt saft og kraft i denne servering.

 

Kalvefilet med hvidvin/estragonsauce, kartoffel, gulerod, broccoli og fennikel. Dejlig hovedret med supermørt kalvekød og velafstemt tilbehør.

Kalvefilet med hvidvin/estragonsauce, kartoffel, gulerod, broccoli og fennikel. Dejlig hovedret med supermørt kalvekød og velafstemt tilbehør.

 

En dessert imens vi venter på desserten... Panna Cotta med karamel. Umm en himmerigsmundfuld og aftenens bedst ret.

En dessert imens vi venter på desserten… Panna Cotta med karamel. Umm en himmerigsmundfuld og aftenens bedste ret.

 

Skovbærparfait med stracciatella is og coulis af hindbær og mango. Frisk og syrlig afslutning, dog lidt til den kedelige side.

Skovbærparfait med stracciatella is og coulis af hindbær og mango. Frisk og syrlig afslutning, dog lidt til den kedelige side.

Samlet vurdering: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Med en regning på 1114 kr og en dejlig aften med en uformel stemning og den ægte vare på menuen.

En varm anbefaling og fire store stjerner til Altopalato, som nok er værd at køre lidt efter – også for folk uden for 2900.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Bjæf