Trommesyge På Motley
Julen og nytåret er vel overstået og 2019 er skudt igang, med en masse forhåbentlig dejlige kulinariske oplevelser. I lørdags hoppede vi op på cyklerne og første stop var på BRUS i Guldbergsgade 29, 2200 København N. https://tapperietbrus.dk/
Noget af det første man ser når man træder ind i de store, rustikke og nyistandsatte lokaler, er egetræsfadene, fermenteringstankene og de splinternye bryggefaciliteter. Her bliver der konstant eksperimenteret med nye ølvarianter, som tilfredsstiller alle eventyrlystne ølentusiaster fra hele verden, som lægger vejen forbi denne sværvægter blandt Nørrebros utallige gå-ud-steder.
Bag det hele står bryggeriet To Øl, som blev startet af to tidligere elever fra Det Fri Gymnasium på den anden side af gaden. Her bryggede de øl efter skoletid under kyndig vejledning af deres lærer og mentor, Mikkel Borg Bjergsø – kendt som manden bag ølsuccesen Mikkeller. I dag er To Øl drevet af Tore Gynther, som er den ene af bagmændene.
Middagen blev indtaget på Motley. Ryesgade 30B, 2200 København N https://motley-bar.business.site/
Rystende af kulde forsøgte vi at finde frem til nummer 30B og det nye spiseri Motley, på en af de dage, der syntes særligt mørke. Spisestedet ligger omkranset af et plejehjem og gourmet-kafferisteriet Cupenhague.
Søstrene Katrine Hjorth og Mette Mia Pedersen har med Motley forstået, hvilken adresse de har købt sig ind på. På kortet har de dagens ret (til sympatiske 95 kr./85 kr. to go), fordi beboerne på plejehjemmet Sølyst bad dem om at have sådan en.
Alt i alt en hyggelig lille perle med masser af hjerterum og varme.
Stedet serverer delikatesser til en mere end fair pris, og vi forlod stedet yderst mætte og veltilfredse.
Samlet pris: 840 kr
Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐
Ingen kommentarer endnu