Det kan være svært at vælge, hvor man skal spise, når der er over 200 restauranter at vælge imellem og kun otte dages Dinning Week.
Igår gik turen til til Kødbyen, Slagterboderne 7, 1716 København V, hvor Fleisch (Kød på tysk) http://fleisch.dk/ åbnede den 26. August 2015.
Fleisch er både en slagter med stolte fagfolk i arbejde, men også en restaurant og bar. Det betyder, at man hos Fleisch spiser middag og drikker cocktails inde i en slagterbutik mellem kvæg, der krogmodner, og arbejdende slagtere der går rundt og skærer løs med deres knive og økser.
Fleisch
Fleisch
Der er ikke meget plads imellem borderne, men vi fik hurtigt skaffet os en plads i baren
Fleisch
Fleisch
Fleisch
Lækkert sejt surdrejsbrød, hertil pisket smør med fedtegrever
Jeg snuppede et glas Cava 60 kr. Danskvand m/ fri opfyldning 30 kr
Møsse hoppede ud i en Old Fashioned: 3 cl Rye Whisky/Bourbon, infused med bacon 1 cl Angostura Bitter. 1 appelsin. 2 tsk. rørsukker. 120 kr
Skorzonerrod med sauce hollandaise & cenina-oksekød (Cecina er røget og tørret oksekød med en mørk ristet kirsebærfarve og en meget svag fedtmarmorering. Cecina svarer nogenlunde til italiensk Bresaola)
Svampetoast med små stegte hjerter & rystede tyttebær
Sprød brandade på torsk med hjemmerøget bacon & tatarsauce
Confiterede vagtellår
Flanksteak af Black Angus, ristede kastanjer i balsamico, sprød pancetta, rødbeder, puré af selleri & rødvinssauce
Verdens bedste fritter m/ trøffelmayo
Menabrea Rossa 55 kr
Lun pæretærte med karamel, vaniljeis & brændt hvid chokolade
Ingen kommentarer endnu