Eventyr på slottet

Kødbyens Slagterbutik

Det kan være svært at vælge, hvor man skal spise, når der er over 200 restauranter at vælge imellem og kun otte dages Dinning Week.

Igår gik turen til til Kødbyen, Slagterboderne 7, 1716 København V, hvor Fleisch (Kød på tysk) http://fleisch.dk/ åbnede den 26. August 2015.

Fleisch er både en slagter med stolte fagfolk i arbejde, men også en restaurant og bar. Det betyder, at man hos Fleisch spiser middag og drikker cocktails inde i en slagterbutik mellem kvæg, der krogmodner, og arbejdende slagtere der går rundt og skærer løs med deres knive og økser.

 

Fleisch

 

Fleisch

 

Der er ikke meget plads imellem borderne, men vi fik hurtigt skaffet os en plads i baren

 

Fleisch

 

Fleisch

 

Fleisch

 

Lækkert sejt surdrejsbrød, hertil pisket smør med fedtegrever

 

Jeg snuppede et glas Cava 60 kr. Danskvand m/ fri opfyldning 30 kr

 

Møsse hoppede ud i en Old Fashioned:
3 cl Rye Whisky/Bourbon, infused med bacon
1 cl Angostura Bitter.
1 appelsin.
2 tsk. rørsukker.
120 kr

 

Skorzonerrod med sauce hollandaise & cenina-oksekød (Cecina er røget og tørret oksekød med en mørk ristet kirsebærfarve og en meget svag fedtmarmorering. Cecina svarer nogenlunde til italiensk Bresaola)

 

Svampetoast med små stegte hjerter & rystede tyttebær

 

Sprød brandade på torsk med hjemmerøget bacon & tatarsauce

 

Confiterede vagtellår

 

Flanksteak af Black Angus, ristede kastanjer i balsamico, sprød pancetta, rødbeder, puré af selleri & rødvinssauce

 

Verdens bedste fritter m/ trøffelmayo

 

Menabrea Rossa 55 kr

 

Lun pæretærte med karamel, vaniljeis & brændt hvid chokolade

Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐

Samlet pris 767 kr

 

Fleisch

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyr på slottet