Ramen Rocks

Bæstet

Se kildebilledet

 

Fødselsdagen blev fejret på Bæst, Guldbergsgade 29, 2200 København N https://baest.dk/

Bæst

Bæst som åbnede 12. oktober 2014, er en del af Relæ-familiens nye stud på stammen, med eget oste- og pølsemageri og kulfyret pizzaovn fra Napoli.

Pizzaerne bages ved 500 grader

 

Noget af det mest unikke ved Bæst finder man på 1. sal over restauranten, hvor man hver dag laver mozzarella med økomælk fra landsbyen Abbetved i Lejre Kommune.

Derudover har Bæst også et lille pølsemageri, hvor de tryller forskellige specialiteter på den danske Hindholmgris.

 

Herslev øl: IPA 49 kr Kølster øl: Bæst 49 kr

 

Først kom det sprøde og spændstige surdejsbrød fra Mirabelle.

Burrata 125 kr

 

Den hjemmegjorte friske burrata (gårsdagens mozzarella med fløde) var pivfrisk og spændstig i kødet, fløjsblødt indre og korrekt serveret udelukkende garneret med et stænk græsgrøn olivenolie. At få dagens friske mozzarella var en helt emotionel oplevelse

 

 

Knoldselleri, BÆST ‘nduja (et svinebæst af en creme rørt af spicy og blød syditaliensk pølse) & Parmesan 105 kr

 

 

Røget BÆST mozzarella, BÆST pølse af gris, rosenkål og pecorino 135 kr

 

 

Grønkål, dansk blåskimmel, hvidløg og fedtegrever 135 kr

vor pizzaer laves af lokalt og nænsomt surdejs-gæret mel og bages ved bragende 500 grader i den træfyrede brændeovn fra Napoli.

Alt i alt en uhyre gennemført aften med såre enkel, men alligevel stimulerende mad, som ganske præcist rammer fundamentet i den italienske gastronomi. 652 kroner er ikke dyrt for den udsøgte kvalitet som hersker hos Bæst, så kæmpe anbefaling herfra.

Samlet pris: 652 kr

Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramen Rocks