Bæstet
Fødselsdagen blev fejret på Bæst, Guldbergsgade 29, 2200 København N https://baest.dk/
Bæst som åbnede 12. oktober 2014, er en del af Relæ-familiens nye stud på stammen, med eget oste- og pølsemageri og kulfyret pizzaovn fra Napoli.
Noget af det mest unikke ved Bæst finder man på 1. sal over restauranten, hvor man hver dag laver mozzarella med økomælk fra landsbyen Abbetved i Lejre Kommune.
Derudover har Bæst også et lille pølsemageri, hvor de tryller forskellige specialiteter på den danske Hindholmgris.
Først kom det sprøde og spændstige surdejsbrød fra Mirabelle.
vor pizzaer laves af lokalt og nænsomt surdejs-gæret mel og bages ved bragende 500 grader i den træfyrede brændeovn fra Napoli.
Alt i alt en uhyre gennemført aften med såre enkel, men alligevel stimulerende mad, som ganske præcist rammer fundamentet i den italienske gastronomi. 652 kroner er ikke dyrt for den udsøgte kvalitet som hersker hos Bæst, så kæmpe anbefaling herfra.
Samlet pris: 652 kr
Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐
Ingen kommentarer endnu