En Tur I Grøften
I 1874 slog Teatercafeen i Tivoli dørene op, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til Grøften https://www.groeften.dk/.
Pantomimens folk samt Tivolis musikere brugte fra begyndelsen Grøften som stamsted. Her hos værtinden Madam Meyer kunne man købe varme pølser, som hendes frodige svenske mor kogte, men de fleste gæster havde selv madpakken med.
I 1900 overtog Luftskipper Johansen Grøften og gjorde den under sin fremragende ledelse til et ærkekøbenhavnsk samlingssted for byens celebrities. Luftskipperen satte en af Grøftens signaturretter, skipperlabskovs, på kortet, hvor den stadig er at finde i dag. Årligt bliver der serveret 30 tons skipperlabskovs.
Denne smukke lørdag i februar gik turen altså til Grøften, hvor vi skulle igennem Grøftens Luksus Platte, idet det er Dining Week.
Jeg nyder at komme i Grøften, hvor traditionerne er velbevaret. Her hersker altid er en god stemning og venligt personale. Maden var ok, selvom smørrebrød kan findes skarpere på andre af byens restauranter.
Samlet pris: 612 kr
Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐
Ingen kommentarer endnu