I november 2017 åbnede Rosio Sanchez restaurant Sanchez i Istedgade 60, 1650 København V.
Den amerikansk-mexicanske kok kom til Danmark i 2010, og har tidligere slået sine folder på Noma, hvor hun startede som souschef med ansvar for desserter og blev senere en del af testkøkkenet.
Restaurant Sanchez ligger på hjørnet af Istedgade og Absalonsgade
Restaurant Sanchez
Der skåles med mexiøl
Tuna Tostada Crispy tortilla, råmarineret tun med habanero salsa og guacamole
Two Oysters Dagens østers med habanero og havtorn
Sopa de Lima Lokal suppe fra Yucatán i Mexico lavet på fond fra habanero, majs samt Recado Blanco (chilipaste) Cherry tomater, totilla strips, padron peppers, citronolie og kørvel
Octopus Tostada Friturestegt majs tostada, Salsa Macha (Chilisauce fra Veracruz, Mexico) med peanut, sesam, pistacienødder. Blæksprutte marineret i soya og lime
Restaurant Sanchez
Restaurant Sanchez
Mole Verde Inspireret af Mole Verde fra Oaxaca i Mexico Artiskok + jalapeno blendet med persille, oregano og koriander Toppet med ærter, grønne asparges, nælder, brøndkarse, grønkål
Pickled grønsager
Vi elsker begge mexicansk mad, men der er langt imellem de gode restauranter i København,
Restaurant Sanchez
Machaca Taco Populær ret fra det nordlige Mexico. Blød hvede totilla Dehydreret og findelt øko oksekød, løg, nye kartofler og toppet med Pico de Gallo salsa
Dejlig aften på Sanchez hvor vi valgte deres Favorite Servings Dinner til 400,- pr. person, samt et ekstra tilkøb af to smaller bites.
Der er smæk på smagsindtrykkene uden at det tager fokus på de gode råvarer.
Restaurant Sanchez byder på lækker mexicansk mad, med et moderne twist.
Ingen kommentarer endnu