Ganske vist blev stegt flæsk med persillesauce udnævnt til Danmarks nationalspise, men havde det stået til mig, ville smørrebrød være løbet med titlen.
Restaurant Palægade, Palægade 8 1261 København, serverer som skrevet smørrebrød til frokost, mens der til aften serveres klassiske danske retter i moderne tilsnit. Vi var forbi til frokost for at teste smørrebrødet.
Palægade brændte. En tjener havde glemt en klud med linolie og forsikringsselskabet ville ikke betale, så ejerne, holdet bag Formel B, måtte lade Palægade gå konkurs
Restauratørerne Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen har taget føringen i at genopfinde den succesrige restaurant efter branden
Læderindbundne menukort afslørede fire siders smørrebrødsbonanza. Der kom en lille bog med oversigt over drikkevarer til frokost, som afslørede fem siders sorterede snapse: klare snapse, fadlagrede snapse, aromatiske brændevine, frugtige brændevine og ’dyre dråber’
Finn Juhls karmstole står på sort og hvid-ternet marmorgulv, og det er fint snedkerhåndværk man kan glæde sig over
Mads Rye Magnusson er indehaver af fem spisesteder i København Mes, Meille, POP UP 26, Salon 39 og en spritny vinbar på Frederiksberg.
Tidligere har han arbejdet …
Ingen kommentarer endnu