Mondän Frederiksberg

 

I søndags stod den på venindehygge på Frederiksberg. Sidste dag i French Dining Week var en oplagt mulighed til at forkæle en man holder af❤

Mondän

Mads Dalsborg er køkkenchef på Mondän, Godthåbsvej 26, 2000 Frederiksberg http://restaurantmondaen.dk/. 

Mondän åbnede dørene i januar 2018 og indretningen er rustik med rå vægge, træstole med læderpolstrede sæder og  skifergrå borde uden dug. Køkkenet er dansk, nordisk og fransk gastronomi, som lægger vægt på råvarer af høj kvalitet.

Mondän

Velkomstdrinken som var en del af  frokosten bestod idag af iskold rosé med tonic og isterninger, og var dejlig forfriskende.

Dejligt selskab

Vores drikkevarer bestod af en Ramlösa 50 kr, Rød Grape Sodavand 35 kr & 2016 Pinot Gris Classic, Hugel, Alsace 95 kr.

Saltet lunt Foccacia brød m/ smør

 

Forret
Vichyssoise
Kartoffel – dild – trøffel

 

Hovedret                                                                                                                                                                                           Bouef bearnaise                                                                                                                                                                          Estragon – brunet smør – fritter

 

Hjertesalat M/Vinaigrette

 

Dessert
Mille feuille
Jordbær – vanilje – karamel

 

I alt vil jeg sige, at det var en middel oplevelse i forhold til maden. Betjeningen var rar uden at være for anmassende.

Nå, men alt i alt en fin oplevelse. Men jeg mangler altså noget mere for at lave et genbesøg. Men fin mad og god pris.

Samlet pris: 682 kr

Samlet vurdering: ⭐⭐⭐

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Bjæf