Efter 17 års kærestedag, torsdag den 8/8-2019 var der god grund til at fejre det med et restaurantbesøg. Turen gik fredag aften til Pizzeria Luca, Gl. Strand, Gammel Strand 42, 1202 København https://iloveluca.dk/
Vi startede lige med nogle lækre pre-dinner drinks på Zefside, Frederiksholms Kanal 4, 1220 København K https://www.zefside.dk/
Zefside
Thermal Nuclear Daiquiri – 115 kr The powerful biohazard version of the classic nuclear daiquiri that was invented by Gregor de Gruyther at the LAB in 2005. We make our version with Havana Club, Velvet Falernum, pinapple juice, lime juice + a healthy amount Wray & Nephew 63 % and La Fee Absinthe 68 %
Frederiksholms – Fish House Punch – 85 kr All the goods that the sailors from Frederiksholms Kanal brought back to Copenhagen when they raided the seas back in the days. It’s a lovely mixture of rum from Cuba, Cognac from France, oranges from Spain, lemonsquash from India and peaches from China “Peach – I could eat a peach for hours…” – Caster Troy
New York Sour – 90 kr New York Sour boasts all the deliciousness of a classic Whiskey Sour. It’s a classic American Bourbon-based cocktail with dates back to at least the mid-1800s. Where it was written down in the “Bible” – Jerry Thomas` Bar-Tender’s Guide. Cheeers!
Espresso Martini – 90 kr The cocktail connoisseur’s way of combining caffeine and vodka. Great espresso with Kahlua coffee liquour and Absolut vodka
Luca
Luca
Luca
Luca
Luca
Luca’ er opkaldt efter en kendt pizzabager i Italien, Luca Platania, som Lasse Wiwe tog ned til for et halvt år siden. Efter tre dage med masser af rødvin og overtalelse lykkedes det at få lokket den hemmelige opskrift ud af pizzabageren
Lodi, Californien Zinfandel Twins 289 kr Dejligt glas med fine hints af røde bær, krydderier og en snert af vanille
Vand m/brus ad libitum 40 kr
Anitipasto Misto – 145 kr En anretning med lidt af det hele
Prosciutto
Lovely olives
Artiskokcreme
Hvidløgsfocaccia
Ceprese- Mozzarella, tomater, basilikum og olivenolie
Pecorino Romano, honning og valnødder
Angiveligt er det en hel videnskab, der inkluderer en 72 timers koldhævet pizzadej. Luca Platania var selv med til åbningen af Luca i marts 2019 og i maj 2019 blev Luca kåret med en 5. plads i top 50 over de bedste pizzaer i Europa
4 Formaggi E Salvia – 120 kr Gorgonzola, mozzarella, parmesan, røget ost og salvie
Salsiccia – 135 kr Tomat, mozzarella, salsciccia, Pecorino Romano
Intet mindre end fantastisk!!! Velsmagende og med de allerbedste råvarer.
SNACKS:
FORSPIL:
INTERMEZZO:
HOVEDRETTER:
DESSERT:
SØDT:
Efter 5 timer var vi kommet igennem de 20 serveringer, som kom i et perfekt tempo med et yderst professionelt og behageligt personale. Herefter kravlede …
Ingen kommentarer endnu