Franske Fristelser På Stenbroen

Italiensk VM Tudemiddag

Når VM i fodbold sparkes i gang den 14. juni er det som bekendt uden italiensk deltagelse. Vi har grædt og sørget siden nederlaget til Sverige, men nu har vi fundet en måde at trøste os selv og jer. For I skal ikke snydes for lækre italienske indspark under VM – Vi har nemlig sammensat to mesterlige tudemenuer, som I i sorgen kan samles om på Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge. Så tør tårerne bort eller lad dem flyde mens vi opmuntrer med alt det bedste fra regionerne.

Med denne invitation tog vi vores jernheste og cyklede til Scarpetta https://cofoco.dk/restauranter/scarpetta-rantzausgade/? Rantzausgade 7, 2200 København N.

Scarpetta

Cofoco-stiferen Torben Klitbo er manden bag Scarpetta, som åbnede på Rantzausgade i 2009, og som i 2011 fik en søster-restaurant på Islands Brygge.

Scarpetta

Navnet Scarpetta betyder lille sko, men er også navnet for den form brødet får, når man bruger det til at få den sidste sauce op fra tallerkenen.

 

Scarpetta

 

Scarpetta

 

Trevil Spumante brut: Frugtig og perlende sommerdrik med en dyb sødme

 

ACQUA Vand med ubegrænset opfyldning – pr. person 25 kr

 

Tormaresca chardonnay 2016 (300 kr): En dejlig chardonnay baseret hvidvin som forener fylde og friskhed på bedste vis. Vinen er stråfarvet med grønne reflekser mens duften bærer præg af fersken, modne æbler og vanilje fra fadet

 

Focaccia m/olivenolie

 

Tartare di manzo al coltello con capperi con gambo: Håndskåret oksetartar og syltede kapersstilke

 

Zuppa fredda di piselli con fagiolini, ricotta e menta: Kold ærtesuppe med grønne bønner, ricotta og mynte

 

Trofie all´amatriciana con guanciale, pomodori freschi, peperoncino e pecorino:
Trofie amatriciana med guanciale, friske tomater, chili og pecorino

 

Vitello grigliato con patate novelle, asparagi verdi e crema di prezzemolo:
Grillet kalv med nye kartofler, grønne asparges og persillecreme

 

Torta di mandorle con pesche noci grigliate, rabarbaro e gelato alla vaniglia:
Mandelkage med grillede ferskner, rabarber og vaniljeis

Dejlig aften og betjeningen var ligeledes virkelig ordentlig og venlig. Der var styr på alle borde og overskud til at præsentere retterne.

Ambitionsniveauet og prisniveauet går glimrende i spænd på stedet: Super-enkel, ærlig og ordentligt italiensk mad, som er til at betale. Her kan man til rimelige priser tage en gastronomisk smuttur til Italien og suge det sidste af sovsen op med brødet.

Samlet pris: 910 kr

Samlet vurdering: ⭐⭐⭐⭐

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske Fristelser På Stenbroen